INCIDENT ÎN TRAFIC. Parbrizul unei mașini, spart de o bucată de gheață cazută de pe o altă mașină

Un tânăr de 21 de ani a fost rănit de o bucată de gheață desprinsă de pe prelata unei semiremorci. S-a întâmplat ieri, 13 noiembrie, pe drumul național 1H, în localitatea sălăjeană Hereclean. Ancheta polițiștilor sălăjeni a stabilit că un bărbat de 54 de ani, din comuna Ciucea, județul Cluj, în timp ce conducea, pe direcția Vârșolț – Hereclean, un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară cu semiremorcă, nu ar fi curățat de gheață prelata semiremorcii, iar o bucată de gheață s-ar fi desprins de pe prelată, ar fi căzut și ar fi spart parbrizul unui autoturism, condus regulamentar, din sensul opus de circulație, de un bărbat de 33 de ani, din comuna Ip, județul Sălaj.

IPJ Sălaj completează: „În urma evenimentului rutier, un tânăr de 21 de ani, pasager în autoturism, a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital. După producerea evenimentului rutier, conducătorul ansamblului de vehicule și-a continuat deplasarea, fiind identificat ulterior pe raza județului Maramureș.

Polițiștii rutieri continuă cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătamare corporală din culpă și pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și imprejurărilor producerii evenimentului rutier”.

Marcel ȘERBAN

dh
dh