INVESTIȚII. Se lucrează de zor în Vișeu de Sus

Orașul Vișeu de Sus este în plină dezvoltare, lucru demonstrat și de numeroasele investiții care se află în derulare în momentul de față. În curând urbea va avea o nouă față, iar locuitorii se vor putea bucura de condiții mult mai bune de trai..
”Echipele de muncitori fac eforturi susținute pe toate șantierele deschise, iar rezultatele muncii lor sunt extraordinare. De la o zi la alta, localitatea noastră se transformă și capătă o cu totul altă față. Blocuri, creșă, piste de biciclete, reparații străzi, asfaltări, modernizare clădiri publice și instituții de învățământ, precum și altele – toate, pentru prosperitatea noastră, pentru condiții mai bune, decente, pentru un oraș modern și ordonat.
Toate procedurile de licitație pentru cele 20 de blocuri aprobate spre finanțare prin PNRR au fost finalizate și vor intra în faza de execuție! Mai mult decât atât! Am început demersurile pentru a obține finanțare și pentru celelalte 17 blocuri de locuințe din oraș. Chiar azi, o echipă de specialiști a fost la fiecare bloc pentru a obține planurile releveu și toate datele necesare pentru elaborarea proiectelor tehnice. Cu sprijinul asociațiilor de proprietari, renovarea tuturor celorlalte blocuri nefinanțate la acest moment devine o prioritate”, a declarat Vasile Coman, primarul orașului Vișeu de Sus.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA