JOB MARMAȚIA – Proiect de reconversie profesională, finanțat în proporție de 95% cu fonduri europene

Job Trainer Motoc a lansat de curând proiectul ”Job Marmația”, în valoare de 5  milioane lei. 95% din această sumă reprezintă fonduri europene, iar 5% – cota de cofinanțare din partea firmei. Finanțarea este obținută pe axa prioritară ”Locuri de muncă pentru toți”, perioada de implementare fiind 3 ianuarie 2023 – 31 decembrie 2023.

Proiectul câștigat de către Job Trainer Motoc are, ca și  beneficiari, 12 județe din nord-vest și centrul țării și prevede un grup țintă de 210 persoane care vor beneficia de consiliere/ mediere, formare profesională, dobândire de noi competențe pe piața muncii, într-un cuvânt reconversie profesională.

”Proiectul este în concordanță cu cerințele multor angajatori care sunt într-o permanentă căutare de electricieni, dulgheri, tâmplari, tapițeri etc., calificări care, în ultima vreme, parcă au dispărut de pe piața muncii, fapt confirmat și de Oana Oșanu, directorul AJOFM Maramureș, prezentă la eveniment. Succesul în atragerea de fonduri europene de către Job Trainer Motoc, reprezentată de către Vali Motoc, este rezultatul unei echipe ambițioase, tenace, fapt ce a determinat ca, prin numărul de proiecte accesate și implementate la nivelul județului Maramureș, Job Trainer Motoc să devină un exemplu de bună practică și profesionalism”, a declarat Daniela Onița-Ivașcu, viceprimarul municipiului Sighetu Marmației.

mg
mg