LE-AU DAT CLASĂ. Polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din Maramureș se pricep și la volei

Activitățile sportive premergătoare Zilei Poliției Române au continuat în Maramureș cu competițiile la volei. Aici s-a remarcat echipa Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care le-a dat clasă colegilor săi, obținând primul loc pe podium.

”Pe final de săptămână, polițiștii maramureșeni s-au întrecut la volei în sala de sport a Liceului Teoretic „Petru Rareș”. A fost o altă activitatea bazată pe interacțiune și intuiție, organizată în cadrul manifestărilor prilejuite de Ziua Poliției Române de către Poliția Orașului Târgu Lăpuș și Secția 7 Poliție Rurală Suciu de Sus.

Patru echipe de polițiști și-au pus în valoare atât abilitățile sportive, cât și spiritul de echipă, colegialitatea, prietenia. Echipa Serviciului pentru Acțiuni Speciale a continuat să joace până a demonstrat că deține toate abilitățile pentru a fi pe primul loc. Pe locul doi s-a clasat Serviciul Investigații Criminale, pe locul trei echipa Poliției Târgu Lăpuș și Secția 7 Suciu de Sus, iar pe locul patru Jandarmeria Târgu Lăpuș.

Considerând că nu joacă niciodată cu adevărat împotriva unui adversar, ci cu ei înșiși, de fiecare dată pentru a-și demonstra că pot fi mai buni ca ieri, polițiștii voleibaliști vor continua să se antreneze pentru a deveni cea mai bună versiune a lor”, a transmis IPJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA