LILIANA MOGA: “Faptul că 30% dintre români ne creditează cu încrederea lor, arată că PSD guvernează bine”

Flash-interviu: Cum comentați rezultatele ultimelor sondaje de opinie despre intențiile de vot ale românilor, la alegerile de anul viitor, în care PSD e creditat cu 30%, PNL – 20%, AUR – 20%, USR – 14%, UDMR – 5%, iar la alegerile prezidențiale, în pole-position se află independentul Mircea Geoană?

Liliana Moga, consilier județean PSD, a declarat în exclusivitate pentru Glasul Maramureșului:

“Rezultatele pe care le au partidele politice nu au suferit mari modificări în ultimele luni, deci informațiile din sondaj nu pot spune că sunt surprinzătoare. PSD a arătat, prin toate acțiunile și măsurile sale că încearcă să vină în ajutorul celor mai defavorizați și că face tot ce este necesar pentru a reduce inflația și a stopa efectele crizei economice care a urmat crizei sanitare. Mai mult, faptul că, în continuare, 30% dintre români ne creditează cu încrederea lor arată faptul că PSD guvernează bine și că deciziile premierului Ciolacu sunt apreciate de electoratul nostru.

Nu pot comenta rezultatele pentru candidatul la prezidențiale, aceasta este o decizie care va fi luată în forul central de conducere al PSD, acolo unde deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea este vicepreședinte la nivel național. Sunt convinsă că va fi luată cea mai bună decizie și care să fie în concordanță cu voința și așteptările românilor”.

A consemnat Dorin ȘTEF

GlasulMM
GlasulMM