LOC DE JOACĂ PARC DACIA. Un element de mobilier s-a desprins și a lovit un copil

Locurile de joacă din Baia Mare au nevoie constantă de întreținere a mobilierului, iar unele dintre ele pot chiar să devină periculoase pentru cei mici. Ieri, părinții care se aflau cu copiii la locul de joacă din Parcul Dacia au asistat la un incident în care o fetiță a fost lovită de o piesă de mobilier, care s-a desprins. Totul s-a petrecut sub ochii adulților, care nu au apucat să reacționeze. Din fericire, fetița s-a ferit la timp, astfel încât bucata desprinsă nu a picat direct pe ea, ci doar a lovit-o la picior. Părinții sunt evident revoltați de situație și spun că autoritățile locale ar trebui să dea dovadă de mai multă implicare în ceea ce privește siguranța celor mici.

”Locul de joacă din parcul Dacia este periculos. Chiar ieri am văzut cum o bucată din mobilier s-a desprins din senin și a lovit un copil. Locurile de joacă ar trebui verificate din când în când. Cred ca este cel mai murdar loc de joacă din oraș sau printre cele mai prost întreținute. Ce face Primăria sau cine se ocupă de aceste locuri de joacă unde copiii noștri ar trebui să se simtă în siguranță? Și mai sunt și altele care au elemente lipsă și văd că nimeni nu vede, sau mai bine zis nimănui nu-i pasă”, a declarat revoltat unul dintre părinții care a fost martor la incident.

De obscenitățile desenate pe mobilierul de la locurile de joacă pentru copii, nici nu mai vorbim. Imaginile vorbesc de la sine…

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA