MARAMUREȘ. Amenzi de 7.000 lei date de polițiști

Mai mulți șoferi fost trași pe dreapta de polițiștii Secției 1 Groși, pentru verificări. S-au dat și amenzi în valoare de circa 7.000 lei, fiind reținute 5 certificate de înmatriculare și un permis de conducere.

”La data de 03 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Groși au organizat o acțiune împreună cu specialiști din cadrul RAR Maramureș. Activitățile de verificare și control s-au desfășurat pe D.N .18B, pe raza localității Dumbrăvița.
Scopul activităților a fost depistarea, identificarea și tragerea la răspundere a conducătorilor auto care încalcă prevederile legale privind starea tehnică a autovehiculelor și circulația pe drumurile publice. Astfel, au fost oprite pentru verificări 20 de autovehicule și pentru abaterile constatate au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale. Valoarea amenzilor a depășit suma de 7 000 lei.
Totodată, ca măsură complementară au fost reținute 5 certificate de înmatriculare și un permis de conducere.
Polițiștii sunt în continuare la datorie, pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care ar putea contribui la victimizarea participanților la trafic. Conduceți cu prudență, respectând normele rutiere!”, spun reprezentanții IPJ Maramureș.

 

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA