MARAMUREȘ. Au rămas fără carnet după o depășire periculoasă

Distracția de 1 Mai s-a terminat prost pentru mai mulți șoferi care au încălcat legea. Doi șoferi au rămas fără permis după ce au efectuat depășiri periculoase și neregulamentare. Un al treilea a rămas și ele fără carnet de conducere după ce a călcat serios pedala de accelerație.

”Ieri, 01 mai a.c., polițiștii orașului Dragomirești, împreună cu cei din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă, au fost din nou prezenți pe drumurile publice de pe raza de competență, pentru identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor care încalcă prevederile legale privind circulație pe drumurile publice.

Scopul acțiunii a fost prevenirea și combaterea accidentelor rutiere.  În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 5000 lei. Ca măsură complementară, polițiștii au dispus reținerea unui permis de conducere pentru viteză excesivă și a două permise de conducere pentru depășire neregulamentară.

Polițiștii reamintesc că în perioada minivacanței sunt la datorie pentru preîntâmpinarea evenimentelor care pot pune în pericol ordinea și siguranța. O atenție aparte va fi acordată acțiunilor pe linie rutieră, așadar conduceți cu viteză adaptată, nu vă angajați în depășiri neregulamentare și manifestați prudență în trafic! Rugăm și pietonii să traverseze doar prin locuri permise, după asigurarea temeinică!”, spune IPJ Maramureș.

 

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA