MARAMUREȘ. Carla Berinde se alătură echipei salvamont

Începând cu săptămâna trecuta echipa Salvamont Maramureș este mai bogată având acum în rândurile sale un nou salvator montan voluntar atestat, Carla Berinde, anunță conducerea instituției.

”În perioada 17 februarie – 3 martie, ea a participat la etapele de evaluare de iarnă organizate de A.N.S.M.R. (Asociația Națională a Salvatorilor Montani din România) la Padina, munți Bucegi. A fost o perioadă intensă, plină de provocări si învățături.

După 3 ani de zile de antrenamente riguroase și teste care i-au pus la încercare atât abilitățile fizice, cât și cunoștințele teoretice, voluntara noastră a reușit să obțină atestatul de salvator montan. Această realizare nu doar că ii onorează eforturile, dar contribuie și la întărirea capacității echipei Salvamont Maramureș de a interveni eficient și profesionist în situații de urgență în teren montan si greu accesibil.

Suntem mândri de Carla ca de-altfel de toți membrii echipei noastre , SPJ Salvamont Maramureș care, zi de zi, își dedică timpul, energia și pasiunea pentru a face munții un loc mai sigur pentru turiști. Felicitări voluntarei noastre pentru acest mare pas și bun venit Carla în familia Salvamont!”, a transmis Dan Benga, managerul Salvamont Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA