MARAMUREȘ. Echipă de voluntari Maltezi, înființată în Târgu Lăpuș

O echipă tânără și entuziastă de voluntari Maltezi a luat ființă în data de 26 martie 2024, în Orașul Târgu Lăpuș, o echipă ce va susține activitățile Centrului Local pentru Prim Răspuns în Comunitate.
”În urma rezultatelor excepționale obținute de-a lungul sesiunilor de pregătire teoretică și practică în cadrul Atelierului de Prim Ajutor în Școală, precum și a nivelului deosebit de implicare în activități specifice, 11 tineri de la Liceul Teoretic ”Petru Rareș” din Orașul Târgu Lăpuș s-au alăturat voluntarilor Maltezi și vor participa în mod activ și susținut la acțiunile desfășurate de Serviciul de Ajutor Maltez Baia Mare, continuând o tradiție de aproape zece secole a Ordinului de Malta (Order of Malta) în sprijinirea celor bolnavi, a celor săraci și a celor marginalizați din societate.
Cu sprijinul partenerilor nostri, Consiliul Judeţean MaramureşVisit MaramureșRotaract T.E.A.M. Baia MarePrintmasters EuropeMedimpactItalsofa RomaniaB. BraunServiciul de Ajutor Maltez Satu Mare-Máltai Szeretetszolgálat SzatmárnémetiServiciul de Ajutor Maltez în România, răspundem cu promptitudine pentru a veni în sprijinul locuitorilor din județul Maramureș”, spun oficialii Serviciului Maltez Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA