MARAMUREȘ. Un băiat de 14 ani și-a salvat tatăl de la moarte

Cu ocazia Zilei Poliției Române, oficialii IPJ Maramureș au dorit să prezinte povestea unui băiat de 14 ani, care, datorită prezenței de spirit și a stăpânirii de sine, a reușit să-și salveze tatăl de la moarte. În urma unui incendiu provocat de un scurtcircuit, adolescentul a chemat de urgență poliția, oferind toate informațiile relevante pentru a permite o intervenție adecvată a echipajelor de urgență.

”Viața este plină de neprevăzut. Este un drum presărat cu multe și diverse evenimente, unele rezultat al deciziilor noastre, altele al hazardului. Felul in care reacționăm în fața lor ne scrie de multe ori destinul mai departe. Printr-un eveniment trist al hazardului a trecut și Patrik, un băiat de 14 ani, pe la mijlocul lunii februarie al acestui an, când un scurt circuit a produs un incendiu în casa lui. Prezența lui de spirit și stăpânirea de sine în fața tragediei au făcut ca tatăl lui să fie azi în viață.

Băiatul a știut să apeleze numărul unic de urgență 112 și să dea informațiile necesare cu calm și acuratețe, în cel mai scurt timp. Felicitări Patrik! Noi polițiștii îți dorim să treci cu bine prin această încercare împreună cu părinții tăi și transmitem multă sănătate și recuperare grabnică tatălui tău. Astăzi, de Ziua Politiei Române, am dorit să schimbăm registrul evenimentelor negative și să venim cu povești cu final fericit spre voi, cetățenii interesați de munca noastră”, au transmis reprezentanții IPJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA