MARAMUREȘUL LA PAS. “Fiecare vizită în Moisei este o reîncărcare de energie”

“Maramureșul este locul în care mă simt acasă, unde sufletul meu se regăsește în fiecare colț de sat și în fiecare peisaj înverzit. Am explorat fiecare comunitate, am străbătut fiecare drum și am descoperit fiecare poveste din acest județ minunat. Într-una din aceste călătorii memorabile am avut privilegiul să pășesc pe meleagurile comunei Moisei, alături de primarul Tomoiaga Grigore, un prieten drag și un coleg de excepție. A fost o plimbare care m-a încărcat cu energie pozitivă și mi-a oferit o stare de bine pe care nu o pot descrie în cuvinte.

În Moisei am simțit că înțeleg Maramureșul în profunzime. Am descoperit că acest colț de rai se deschide cu adevărat doar în timpul unei plimbări pe jos, când pământul se îmbină cu pașii noștri și sufletele se întâlnesc. Comuna Moisei, cea mai mare din județ, m-a întâmpinat cu brațele deschise și cu inimile calde ale locuitorilor săi harnici și ospitalieri.

În Moisei nu m-am simțit niciodată ca un simplu oaspete, ci ca un prieten drag, iar fiecare pensiune sau casă în care am fost primit și-a deschis porțile, iar gazdele și-au deschis inima. Fiecare vizită în Moisei este o reîncărcare de energie și de bine, iar amintirile frumoase pe care le-am adunat aici rămân întipărite în sufletul meu ca niște comori neprețuite”, a declarat Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș.

GlasulMM
GlasulMM