Maramureșul, reprezentat la Ziua Republicii India

O delegație a Consiliului Județean Maramureș a participat la celebrarea Zilei Republicii India, organizată de Ambasada Indiei la București. Aniversarea celor 74 de ani a Republicii Independente India a fost marcată printr-un eveniment cultural organizat la Hotelul JW Marriott Bucharest.

La eveniment au participat oaspeți din partea Parlamentului României și a comunității diplomatice, înalți oficiali ai Guvernului României, reprezentanți ai mediului academic, reprezentanți ai comunității de afaceri și ambasadori culturali ai Indiei. Invitatul de onoare a fost Traian Laurențiu Hristea, Secretar de Stat pentru Afaceri Globale și Strategie Diplomatică, Ministerul Afacerilor Externe, România.

În această zi de mândrie și glorie națională, Ambasada Indiei la București a transmis cele mai călduroase urări tuturor indienilor din România, Moldova și Albania, țărilor gazdă și prietenilor Indiei din aceste țări. Atmosfera de sărbătoare a fost potențată de dansurile clasice indiene interpretate de grupurile locale – Academia de dans Indra, Surya Natyam, Festival și Magnolia. Programul cultural s-a conclus cu o demonstrație de yoga susținută de către domnul Bhalchandra Dhekane, profesorul de cultură indiană al Ambasadei Indiei la București, împreună cu studenții săi.

mg
mg