MARIA TV – RADIO MARIA. Transmisiuni speciale din Baia Mare

Săptămâna aceasta, telespectatorii și ascultătorii Maria TV și Radio Maria vor avea oportunitatea de a participa virtual la Sfintele Liturghii transmise de la biserica romano-catolică ”Sfântul Anton” din Baia Mare.

Maria TV va difuza Sfintele Liturghii în direct până joi, 8 februarie, și sâmbătă, 10 februarie, de la ora 18. De asemenea, Radio Maria va transmite în fiecare zi începând de marți, 6 februarie, până sâmbătă, de la aceeași oră, evenimentele liturgice desfășurate în cadrul bisericii menționate.

În contextul celei de-a XXXII-a Zile Mondiale a Bolnavului, Radio Maria va transmite un program special de rugăciune dedicat tuturor persoanelor bolnave. Evenimentul se va desfășura la Spitalul Județean din Baia Mare, în holul mare, sâmbătă, 10 februarie. Taina Sfântului Maslu va fi celebrată de către Preasfinția Sa Vasile Bizău, episcopul greco-catolic de Maramureș, împreună cu preoții din protopopiatul Baia Mare, începând cu ora 10,30.

Duminică, 11 februarie, atât Maria TV, cât și Radio Maria vor transmite în direct, începând cu ora 11, Sfânta Liturghie de la Sanctuarul de la Lourdes, oferind credincioșilor din întreaga comunitate ocazia de a participa virtual la acest moment de rugăciune și spiritualitate.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica