MARKETING TURISTIC. Fotografii panoramice cu biserica din Ieud

“Reper de sobrietate și eleganță care răspândește în jur pace și liniște divină și cheamă la întâlnire cu Dumnezeu prin rugăciune ! Foarte frumos și impunător lăcaș de cult! Veniți creștini , veniți la rugăciune!”, scrie pe facebook Eugenia Godja, fostul edil al municipiului Sighetu Marmației, despre biserica din Ieud.

Mai precis, este vorba despre Biserica cu hramul „Buna Vestire” din localitatea maramureșeană Ieud, lăcaș de cult construit în plin regim comunist (1976-1984) și sfințită în 22 iulie 1984.

„Clădirea îmbină elemente estetice și tradiționale bisericești cu specificul monumental decorativ maramureșean. Edificiul are 30 metri lungime și 16 metri lățime. A fost realizat prin jertfa credincioșilor, cu sprijinul autorităților bisericești și laice ale vremii”, precizează Marin Giurgiu pe pagina facebook a primarului din Ieud, Nicolae Traian David.

Defapt colaborarea dintre maestrul în arta fotografică, Marin Giurgiu, și Primăria Ieud s-a materializat printr-un portofoliu de fotografii realizate printr-o tehnică specială (panoramă 360 de grade), în luna august 2023: vedere lateral a bisericii (cu altarul de vară), vedere panoramică din fața bisericii, naosul, altarul și vedere de la balcon.

Ieudul este o destinație turistică pentru mulți români și străini. Din acest motiv, arsenalul tehnicilor de marketing trebuie să fie cât mai complex. Suntem convinși că acest set de fotografii panoramice va fi apreciat atât de localnicii plecați să muncească în țări străine, cât și de pasionații de turism ecumenic.

(Credit Foto: Marin Giurgiu)

GlasulMM
GlasulMM