MIRCEA GRUMAZ, DESPRE ALEGERILE DIN BAIA MARE: “Sunt o grămadă de candidați. Evident că nu am încredere în niciunul”

Inflația de candidați la Primăria Baia Mare și vâlva creată în jurul acestui subiect, a generat multe reacții și comentarii pe rețele de socializare, cum era de așteptat. Ceea ce a reținut atenția a fost comentariu jurnalistului sportiv Mircea Grumaz:

“Sunt o grămadă de candidați. Evident că nu am încredere în niciunul. Mai nou, văd că cer prietenii pe fb, îmi spun că-s bun, dau like-uri și îmi spun tot felul. Niciunul nu dă doi bani pe mine.

Am scos 11 carti… n-au fost la nicio lansare; arareori a mai fost câte unul care a cumpărat o carte (degetele unei singure mâini). Niciunul nu m-a întrebat vreodată cum e jobul meu, nu m-a întrebat ceva de sportul de la noi (ca am și io ceva vechime…). Implicit, sunt un cetătean care nu contează (…). Poate chiar au dreptate, nu mă agit.

(În Baia Mare) nu avem ștrand, terenul de atletism e grajd, stadionul de fotbal e ruină, o grămadă de clădiri importante din oraș sunt ruine, nu sunt job-uri sau, dacă sunt, îs prost plătite, nu este parc industrial și multe altele. Asta înseamnă ca am ceva dreptate?”

Voi ce părere aveți despre candidații din Baia Mare?

(Credit foto: arhiva personala Mircea Grumaz)

GlasulMM
GlasulMM