MOGOȘEȘTI. I-a spart mașina și l-a luat la bătaie pe șofer

Un bărbat riscă să ajungă după gratii, după ce a distrus o mașină și a agresat șoferul autoturismului. Scandalul a început după ce conducătorul auto nu a reușit să intre în parcarea unui imobil, din cauza unei căruțe care bloca accesul, iar  șoferul a cerut celor aflați în atelajul hipo să se dea la o parte..
”În urma activităților specifice de cercetare efectuate, polițiștii din Șomcuta Mare au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 32 de ani. În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.
În fapt, la data de 2 martie a.c., polițiștii au fost solicitați prin apel de urgență 112, de către un tânăr de 23 de ani din Pribilești, să intervină pentru aplanarea unui conflict produs în localitatea Mogoșești. În urma deplasării la fața locului și din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul de 23 de ani în timp ce se afla în autoturismul său, din cauza imposibilității de a pătrunde în parcarea unui imobil i-ar fi solicitat conducătorului unui atelaj hipo să îi permită accesul. Ulterior, una dintre persoanele aflate în atelaj l-ar fi agresat fizic și i-ar fi distrus autoturismul. Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș”, spun oficialii IPJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA