MOISEI. Încep asfaltările pe Izvorul Negru. Traficul este restricționat

Vremea frumoasă de afară permite startul lucrărilor de asfaltare, după cum anunță și conducerea Primăriei Moisei. Reabilitarea drumurilor începe de mâine, 28 februarie, cu Izvorul Negru. De aceea, în zonă, traficul va fi restricționat.
”Vă facem cunoscut faptul că în perioada următoare vor fi executate lucrări de întreținere, reparații și plombări ale drumurilor din Comuna noastră, care au fost afectate în urma sezonului rece! Începând de MIERCURI, 28.02.2024, vor începe lucrări de reparații/plombări pe Drumul Comunal Izvorul Negru, deoarece este unul dintre cele mai afectate drumuri iar traficul este destul de aglomerat! Astfel, circulația în zonă va fi restricționată pentru autovehiculele peste 3,5T. Pe această cale rugăm toți conducătorii auto să fie înțelegători și răbdători! Avem nevoie de colaborarea tuturor pentru a termina reparațiile în cel mai scurt timp!
Lucrările de reparații a drumurilor vor continua și în alte zone afectate pentru a asigura circulația transportului în condiții satisfăcătoare. Așa cum mă știți, o să mă deplasez în fiecare zonă din Comuna și o să încerc pe cât posibil să rezolvăm problemele și nevoile fiecăruia!”, a declarat Grigore Tomoiagă, primarul comunei Moisei.
Ana-Maria HOJDA
(P)
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA