PERFORMANȚĂ. Pompierii Rareș și Erik, campionii ISU Maramureș

Doi tineri din cadrul ISU Maramureș s-au remarcat și au obținut performanțe deosebite la sporturi pe care le practică de mulți ani de zile. Este vorba de Rareș, care este pasionat de tenis de la 6 ani și de Erik, care, de curând, a concurat la Campionatul Național de Skandenberg, devenind campion național la brațul drept.
”Din seria campionilor ISU Maramureș, azi vi-i prezentăm pe plt. Rareș Olăhuț și sg. maj. Erik Hering, doi tineri talentați și muncitori pentru care sportul reprezintă un stil de viață. L-au practicat de la vârste fragede, îndreptându-i spre o viață disciplinată și sănătoasă, calități definitorii pentru un viitor pompier.
Rareș s-a alăturat de curând echipei de pompieri ai Secției Fărcașa, însă profesează în cadrul inspectoratului nostru încă din anul 2019. Prima dată a pus mâna pe o paletă de tenis când avea puțin peste 6 ani și nu s-a oprit din a face performanță în acest sport până la vârsta de 20 de ani, când a ales cariera militară. Și cum prima dragoste nu se uită, Rareș încă participă la competiții de tenis de masă cu fiecare ocazie care i se oferă. Cea mai recentă performanță a sa a fost obținerea locului al II-lea la Campionatul național de tenis de masă al Ministerului Afacerilor Interne, în urmă cu doar câteva zile.
Pompier în cadrul Detașamentului Baia Mare, Erik și-a îndreptat atenția și timpul spre un sport ceva mai deosebit. Pasiunea pentru skandenberg l-a motivat să obțină multiple titluri de campion și vicecampion național, la diferite categorii, dar și cel de dublu vicecampion european în anul 2022. De curând, Erik a concurat la Campionatul Național de Skandenberg, devenind campion național la brațul drept. Nu putem decât să fim mândri de ei, să le apreciem perseverența și munca, fără de care performanța nu ar exista”, spun reprezentanții ISU Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA