PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA. Președintele CJ Maramureș va candida la funcția de primar al Băii Mari

Biroul Politic Județean și Colegiul Director Județean al PNL Maramureș a validat vineri, 29 martie 2024, cu unanimitate de voturi, candidaturile principalilor candidați la alegerile locale din 9 iunie în Maramureș.

Ca o premieră pentru România, președintele Consiliului Județean Maramureș va candida la funcția de primar al municipiului Baia Mare. Ionel Bogdan este primarul care poate pune Baia Mare pe primul loc, după ce, împreună cu echipa sa, a reușit să pună Maramureșul pe drumul dezvoltării.

Cu un portofoliu de proiecte de 2 miliarde de euro, din care 600 de milioane de euro contracte de finanțare deja atrase, Ionel Bogdan are acum misiunea de a genera și dezvoltarea municipiului Baia Mare.

„Îmi doresc să trăim într-un oraș sigur și prosper, unde copiii noștri, noi toți, să avem toate premisele unei vieți mai bune. Unde să numărăm investiții și oportunități, nu nevoi și probleme. Băimărenii să aibă locuri de muncă bine plătite, infrastructură, facilități diverse și un nivel de trai mai ridicat! Să nu ne mai plece tinerii în alte orașe și peste hotare, ci să aibă aici, acasă, toate condițiile unui trai mai bun. Baia Mare poate mai mult și sunt convins că, împreună cu echipa mea, cu familia care îmi este întotdeauna alături, împreună cu voi, băimărenii, vom reuși să punem Baia Mare pe primul loc!” – Ionel Bogdan, candidat la funcția de primar al Municipiului Baia Mare/ președintele PNL Maramureș.

GlasulMM
GlasulMM