PRIMARUL MATEI GODJA: Deschiderea Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor din Comuna Oncești este un “moment istoric”

La începutul acestei luni a avut loc inaugurarea Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor din Comuna Oncești, jud. Maramureș, serviciu care deservește comunele Oncești, Bârsana, cu satul Nănești și comuna Strâmtura, cu satele Glod și Slătioara.

Despre acest eveniment, primarul Matei Godja a declarat: “Moment istoric și totodată o mare victorie de a ne recăpăta o mică parte din ce a fost localitatea Oncești în trecutul istoric, în calitate de Capitală Voievodală. Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor va servi cetățenii comunei noastre, dar și pentru comuna Bârsana și Strâmtura cu satele Nănești, respectiv Glod și Slătioara. Tot în cadrul evenimentului și-au deschis porțiile Școala de Șofer Drive Cars D&G dar și G.S. Office având ca domeniu de activitate birou copiat acte, polițe de asigurări, leasing, bilete de avion, bilete de vacanță, accesorii și efecte speciale pentru evenimente”.

(credit foto: Info Turism Oncesti)

GlasulMM
GlasulMM