PROVOCARE. Maramureșeanul Mihai Morar va comenta Formula 1

Maramureșeanul Mihai Morar a spus DA celei mai mari provocări profesionale din ultimii 15 ani. A intrat în echipa comentatorilor de Formula 1 din România.

”Am copilărit  cu F1, am plâns la moartea lui Ayrton Senna, am suferit ani la rând pentru Schumacher până când a devenit campion cu Ferrari.. iar acum a venit timpul să facem din cel mai spectaculos sport de pe planetă din nou un fenomen în România”, a scris pe Facebook Mihai Morar.

În următorii trei ani, Formula 1 se va vedea în România pe Antena1, Antena 3 CNN și antenaplay.ro.

”Am acceptat să fiu vocea F1 în România, ca fan al competiției, iar rolul meu este de a o face din nou populară printre români. Sunt onorat să îl am lângă mine pe unul dintre cei mai buni specialiști în motorsport din România: Cătălin Cedric Ghigea știe toate detaliile tehnice ale mașinilor, fiecare viraj și tot ceea ce nu se vede în timpul curselor”, a adăugat Mihai Morar.

În această seară, pe Antena 1, vor fi transmise în direct calificările pentru prima cursă a celui mai lung sezon F1 din istorie, iar mâine, de la ora 16,45, pentru prima oară la A1, este programat Marele Premiu al Bahrainului.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica