REACȚII. Presa străină după meciul România – Slovacia

În urma rezultatului de egalitate înregistrat în ultima etapă a grupelor, România s-a calificat de pe primul loc în grupă în faza optimilor. Câteva reacții apre presei străine despre meciul de aseară:

Jurnaliștii de la Marca sunt de părere că România a făcut un „blat” cu Slovacia, dat fiind faptul că ambele selecționate s-au calificat cu ajutorul acestui rezultat de egalitate. „Un blat ascuns… și toată lumea e fericită!”, a titrat publicația menționată, potrivit as.ro.

Jurnaliștii britanici sunt însă de părere că duelul dintre România și Slovacia a fost unul corect, în care ambele selecționate au luptat pentru victorie. „Teoreticienii conspirației pot sta jos! Slovacia și România au obținut egalitatea de care aveau nevoie pentru a ajunge în optimile de finală, eliminând Ucraina în acest proces, dar aceasta nu a fost un blat. Uneori, mai ales într-o primă repriză frenetică, fizică, a fost aproape de dramatism”, au notat jurnaliștii de la The Telegraph.

Conduşi în prima repriză, tricolorii au reacţionat imediat şi au egalat înainte de pauză. În ciuda ocaziilor de ambele părţi în repriza a doua, cele două echipe s-au anulat reciproc şi au eliminat Ucraina, care a remizat cu Belgia (0-0), au notat jurnaliştii de la BFMTV, potrivit stirileprotv.ro.

(Credit foto: Adevarul.ro)

GlasulMM
GlasulMM