RECEA. Bazinul de înot, gata în aproximativ o lună

Lucrările la bazinul de înot din comuna Recea se apropie de final, spun oficialii autorităților locale. Aici vor avea acces în primul rând elevii care vor să învețe să înoate, dar va fi deschis și publicului.

Edilul Pavel Octavian a precizat ca odată ce investiția va fi gata, se va stabili exact regulamentul de acces la bazin, mai ales în condițiile în care și mulți băimăreni vor fi interesați să vină aici.

”Bazinul de înot este finalizat în proporție de 95% și sperăm ca într-o lună de zile să-i dea drumul și să-l inaugureze. Referitor la complexul sportiv de tip I din localitatea Mocira, acolo mai avem încă un pic de lucru.

Bazinul este destinat școlarilor și cetățenilor din comună. Este pentru copiii, să învețe să înoate. Important este să preluăm mai întâi noi bazinul și după aceea să stabilim regulamentul”, a declarat Pavel Octavian, primarul comunei Recea.

Bazinul didactic de înot este un obiectiv realizat de Compania Națională de Investiții, iar lucrările au început în urmă cu aproximativ 3 ani.

Ana-Maria HOJDA

(Credit foto: CNI)

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA