REMEȚI. Când iubirea vieții tale îți face viața un coșmar și e nevoie de poliție

Violența domestică este o realitate în Maramureș și nu trebuie neglijată. Victimele trebuie încurajate să depună plângeri împotriva agresorilor, pentru ca astfel să fie descurajat acest fenomen care, dacă ne luăm după datele polițiștilor maramureșeni, este destul de frecvent în familiile din județ.

În 19 octombrie, la ora 20.57, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Sarasău erau sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 46 de ani din Remeți, despre faptul că a fost agresată fizic de către concubinul său. Polițiștii deplasați la fața locului au identificat victima, care a fost transportată la spital cu un echipaj S.A.J. Maramureș, în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde nu a fost necesară internarea acesteia.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului de 40 de ani, care a fost transportat la Secția Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie, arată IPJ Maramureș.

Marcel ȘERBAN

dh
dh