RONA DE JOS. Lucrări de modernizare și asfaltare pentru 7 km de străzi

Evident, toți locuitorilor din mediul rural își doresc ulițe asfaltate, pentru a scăpa de praf și noroi și drumuri desfundate. Și le cer edililor acțiuni în acest sens. Numai că administrația locală are de derulat alte proiecte premergătoare și ele se referă la rețeaua de apă și canalizare. În comuna Rona de Jos se modernizează și se afaltează străzi, semn că acolo autoritățile au avansat mult cu lucrările de infrastructură.

Primarul Ion Herbil: “În această perioadă se lucrează la proiectul tehnic pentru modernizarea și asfaltarea a încă 11,4  km de străzi în comuna Rona de Jos. Lucrările o să fie demarate după realizarea celor două proiecte de extindere și modernizare a rețelelor de apă și canalizare, proiecte finanțate prin Programul național de investiții Anghel Saligny.

În ultimii ani, investițiile în infrastructura rutieră au fost o prioritate pentru administrația locală fiind modernizate și asfaltate peste 7 km de drumuri comunale, fiind construit un pod peste Râul Ronișoara pe strada Lilea, un pod peste Pârâul Lal pe strada Fosta Cale Ferată, respectiv reabilitate și modernizate mai multe drumuri agricole. Continuăm să lucrăm la proiecte care duc la dezvoltarea și modernizarea localitățiii noastre”.

GlasulMM
GlasulMM