SĂLIȘTEA DE SUS. A agățat cu autoutilitara o mașină parcată și un autobuz. Care a fost ”scuza” șoferului

Șoferii băuți sunt un pericol public pe șosele. Acest lucru l-a demonstrat încă o dată un accident de circulație care s-a produs în Săliștea de Sus. Acolo, conducătorul auto al unei autoutilitare care tracta o semiremorcă, pur și simplu a lovit o mașină parcată pe marginea drumului, în afara părții carosabile, și apoi a acroșat și un autobuz. Din fericire, incidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Dintre cei trei șoferi testați de polițiști, cel vinovat de accident a fost depistat că a consumat băuturi alcoolice.
”În dimineața zilei de 3 iulie, polițiștii din Săliștea de Sus au intervenit la un eveniment rutier pe D.J. 186. Primele cercetări efectuate la fața locului au relevat faptul că, o autoutilitară care tracta o semiremorcă, având direcția de deplasare înspre Săcel, a acroșat atât un autoturism oprit în afara părții carosabile, cât și un autobuz, oprit parțial pe partea carosabilă a sensului de mers. La volanul autobuzului a fost identificat un bărbat de 65 de ani din județul Ilfov.
Persoanele implicate în evenimentul rutier au fost testate cu aparatul etilotest, iar în cazul bărbatului de 65 de ani a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru determinarea alcoolemiei din organism. Sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii continuă cercetările în dosarele penale întocmite”, precizează IPJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA