SARASĂU. A ”uitat” că are permisul suspendat

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au depistat în trafic un cetățean la volanul unui autoturism, deși avea dreptul de a conduce suspendat. Bărbatul a ieșit la o ”plimbare” cu mașina după miezul nopții, fiind însă oprit pentru un control în trafic.

”Concret, în cursul nopții trecute, în jurul orei 01.00, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control în zona de competență, colegii noștri din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău au oprit în trafic, pentru control, în localitatea Sarasău, un autoturism înmatriculat în Franța.

La solicitarea polițiștilor de frontieră, bărbatul în vârstă de 40 de ani, domiciliat în județul Maramureș, nu a putut prezentat un permis de conducere, iar în urma unor verificări suplimentare s-a constatat faptul că avea suspendat dreptul de a conduce. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărui drept a fost suspendat”, precizează ITPF Sighetu Marmației.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA