SE CAUTĂ IUBITORI DE ANIMALE. Post vacant, scos la concurs la IPJ Maramureș

Oficialii IPJ Maramureș caută iubitori de animale, pentru un post vacant de agent de poliție- conductor câini.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureș, cu sediul în municipiul Baia Mare, str. 22 Decembrie, nr. 37, judeţul Maramureș organizează activitatea de recrutare a candidaţilor în vederea ocupării unui post vacant de agent de poliţie – agent II (și conductor câini) la Compartimentul conductor câini, Poliția Municipiului Baia Mare, poziția 404 din statul de organizare, Domeniu de activitate: Poliție canină (poziția 43 din anunțul I.G.P.R.), prin încadrare directă din sursă externă, pe funcții de execuție vacante, a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale pentru reducerea deficitului de personal.

”Pentru accesarea informațiilor privind concursul pentru ocuparea unui număr de 60 posturi vacante de agent de poliție (și conductor câini) existente la nivelul Poliției Române vă rugăm sa accesați linkul următor: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=1192

Înscrierea pentru postul de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş se realizează în perioada 19.03 – 03.04.2024 (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 03.04.2024 doar până la orele 16:00), online la adresa de e-mail sursaexterna@mm.politiaromana.ro.
Cererile de înscriere însoțite de documentația solicitată transmise după data de 03.04.2024, orele 16:00, nu vor fi luate în considerare.

Menționăm faptul că programarea la probele eliminatorii, respectiv proba scrisă pentru candidații validați se va realiza de către Inspectoratul General al Poliției Române prin postarea unui anunț pe linkul următor: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=1192.
De asemenea tot pe această cale se vor transmite toate informațiile referitoare la organizarea și desfășurarea concursului.

Relaţii suplimentare se pot obține de la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, din municipiul Baia Mare, str. 22 Decembrie, nr. 37 – Serviciul Resurse Umane, telefon 0262-207.711”, transmite IPJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA