SECURITATE ÎN MUNCĂ. Angajații, invitați la sediul ITM Maramureș

În fiecare an la data de 28 aprilie este marcată „ Ziua internațională a securității și sănătății în muncă“, pentru a promova prevenirea accidentelor de muncă și a bolilor profesionale la nivel mondial. Tot în această zi Organizația Internațională a Muncii (OIM) împreună cu mișcarea sindicală din întreaga lume comemorează “Ziua internațională a lucrătorilor decedați și răniți”, în memoria victimelor accidentelor de muncă și a bolilor profesionale.

”În fiecare an, OIM lansează câte o temă în concordanță cu tendințele emergente în domeniul securității și sănătății în muncă. Anul acesta tema este riscul crescut de expunere la pericole precum căldura excesivă, radiațiile ultraviolete, fenomenele meteorologice extreme, poluarea aerului, bolile transmise prin vectori și substanțe agrochimice.

În acest sens, Inspectoratul Teritorial de Muncă Maramureș organizează în data de 26.04.2024 începând cu ora 11, la sediul din Baia Mare, str. George Coșbuc, nr. 50, o întâlnire la care sunt invitați să participe, angajatori, servicii externe de securitate și sănătate în muncă, lucrători și reprezentanții acestora și reprezentanți ai mass-mediei locale”, anunță oficialii ITM Maramureș, într-un comunicat de presă.

 

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA