SIGHET. A ajuns la spital după o ”plimbare” cu scuterul

Un tânăr de 26 de ani din Bârsana a ajuns la spital după ce a ieșit la o plimbare cu scuterul. La un moment dat a pierdut controlul și a căzut, accidentându-se. A fost transportat de urgență la spital și din cauza rănilor, nu a putut fi testat dacă a consumat sau nu băuturi alcoolice.

”Azi-noapte, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin apel 112 să se deplaseze pe strada Piața Cuza Vodă, unde a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 26 de ani din Bârsana, care a condus un motociclu, ar fi pierdut controlul direcției și a căzut cu autovehiculul. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere, iar motociclul condus nu figurează ca fiind înmatriculat. Din cauza leziunilor suferite, testarea alcoolscopică a acestuia nu a putut fi efectuată, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea stării de fapt”, arată oficialii IPJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

foto: Arhivă

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA