DRAGOMIREȘTI. Au călcat pedala de accelerație și acum plătesc… scump

Polițiștii rutieri au efectuat noi acțiuni de control în trafic și au ”vânat” șoferii care nu respectă viteza legală. Au fost oprite peste 70 de mașini, pentru verificări și sancțiunile nu au încetat să apară. Amenzile primite de conducătorii auto care nu respectă legea au depășit 15.000 lei.
”Polițiștii cu atribuții pe linie rutieră din cadrul Poliției orașului Dragomirești și ai Secției 2 Bogdan Vodă, au acționat în zona de competență, în vederea luării măsurilor legale față de persoanele care încalcă limita legală de viteză.
Polițiștii au oprit pentru efectuarea controlului peste 70 de autovehicule. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 48 de sancțiuni contravenționale sub incidența prevederilor O.U.G. nr. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice.
Valoarea sancțiunilor aplicate a depășit 15.000 de lei.
Conduceți prudent, adaptați viteza la condițiile meteo și respectați regulile de circulație! Polițiștii sunt zilnic la datorie pentru a preîntâmpina producerea accidentelor rutiere și a lua măsurile legale față de cei care pun în pericol siguranța traficului”, precizează reprezentanții IPJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA