SIGHET. Tânăr de 16 ani, arestat după ce a tras cu pistolul într-un autoturism

Ieri, 13 aprilie, polițiștii din Sighetu Marmației au probat activitatea infracțională a unui tânăr, de 16 ani, fiind reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovirea sau alte violențe.

”În fapt, în noaptea de 12 spre 13 aprilie, polițiștii din Sighetu Marmației au intervenit la o sesizare, pe strada Făget, din municipiu, unde persoane necunoscute ar fi executat mai multe focuri asupra unui autoturism, folosind un pistol de tip airsoft. Au fost distruse luneta, geamul lateral și parbrizul autoturismului. Din verificările efectuate a reieșit faptul că persoanele necunoscute aur fi agresat fizic și ar fi folosit asupra persoanei vătămate spray iritant lacrimogen”, informează IPJ Maramureș.

Polițiștii au identificat persoanele implicate în eveniment ca fiind patru tineri, cu vârste între 16 și 19 ani, din Sighetu Marmației, Câmpulung la Tisa și Rozavlea. În baza probatoriului administrat, față de unul dintre tineri, de 16 ani, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Astăzi, acesta a fost prezentat în fața instanței de judecată, care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile. Tânărul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestate Preventivă Maramureș, iar polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica