TUPEU ÎN BORȘA. A ieșit la plimbare cu mașina fără plăcuțe de înmatriculare

Un tânăr din Maramureș a ieșit la plimbare cu mașina, fără ca aceasta să fie înmatriculată. Mai mult decât atât, acesta nu deținea nici permis de conducere. Nu a lipsit mult și a fost oprit în trafic de polițiștii de frontieră. Incidentul s-a petrecut în Borșa.

”Sâmbătă, 20 ianuarie a.c., în jurul orei 20.00, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control în zona de responsabilitate, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus au oprit în trafic, pentru control, în orașul Borșa, un autoturism marca Nissan, pe care nu erau aplicate plăcuțe de înmatriculare. Mașina era condusă de un tânăr în vârstă de 20 de ani, domiciliat în județul Maramureș. La controlul documentelor, colegii noștri i-au solicitat celui aflat la volan permisul de conducere, însă acesta a declarat că nu deține un astfel de document, motiv pentru care a fost condus la sediul sectorului. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, iar autoturismul pe care îl conducea figurează ca având certificatul de înmatriculare suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul  săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărui plăcuțe cu numere de înmatriculare au fost retrase și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere”, arată reprezentanții IPPF Sighetu Marmației.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA