ROBOTICĂ. O primă reușită a elevilor de la ”Barițiu” în competiția națională First Tech Challenge

Într-o demonstrație remarcabilă de abilități tehnologice și ingeniozitate, echipa de robotică EXOROS de la Colegiul Tehnic ”George Barițiu” Baia Mare a câștigat locul I în etapa a III-a a League Meet din cadrul competiției First Tech Challenge Romania.

Această competiție oferă elevilor șansa de a-și dezvolta abilitățile practice în domenii precum: programare, inginerie și construcție de roboți, esențiale într-o lume tot mai digitală și tehnologică.

Conducerea colegiului a transmis felicitări către întreaga echipă EXOROS, recunoscând efortul colectiv depus pentru acest succes. Profesorii mentori au fost la fel de esențiali în pregătirea și îndrumarea elevilor, iar susținătorii și sponsorii au avut un rol crucial în asigurarea resurselor necesare pentru participarea echipei la competiție.

”Îi felicităm pe toți cei care au contribuit la acest succes: membrii echipei, profesorii mentori, susținători și sponsori. Sperăm că această primă victorie este doar începutul unei serii de reușite pentru echipa EXOROS”, au transmis reprezentanții colegiului.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica