VIȘEU DE SUS. S-a deschis noul magazin Kaufland

Cu ocazia zilei îndrăgostiților, în data de 14 februarie, a fost deschis oficial noul magazin Kaifland în Vișeu de Sus. La inaugurare au participat și reprezentanții Primăriei Vișeu de sus.
”Am avut bucuria și plăcerea de a participa la inaugurarea supermarketului Kaufland din orașul Vișeu de Sus și totodată al cincilea din județul Maramureș – primul magazin deschis într-un oraș din județ, după ce primele patru au fost deschise în două municipii (Baia Mare și Sighetu Marmației). Noul magazin deschis astăzi, situat pe Aleea Eroilor, nr. 49, are o suprafață utilă de aproape 5.000 mp, investiția fiind estimată la aproximativ 6 milioane de euro.
Decizia retailerului german, Grupul Schwarz, unul din principalii retaileri de pe piața europeană, de a deschide acest magazin în orașul Vișeu de Sus a adus cu sine crearea a 70 de locuri de muncă și demonstrează faptul că localitatea noastră reprezintă un punct de reper important pentru marii investitori.
Felicit mobilizarea incredibilă a firmelor implicate în construcția acestui supermarket într-un timp record. Încă de la început, am acordat tot sprijinul acestei investiții și mă bucur nespus de mult că începând de astăzi avem un nou supermarket modern, care promovează produse tradiționale locale și de calitate. Felicitări echipei Kaufland Vișeu de Sus pentru organizarea exemplară de astăzi. Vă doresc mult succes și numai bine!”, a declarat Vasile Coman, primarul orașului Vișeu de Sus.
Ana-Maria HOJDA
(P)
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA