ACCIDENT. A intrat cu autoturismul într-un TAB al armatei

Un accident de circulației mai puțin obișnuit s-a produs în această dimineață. O femeie din Iași a ajuns la spital, după ce nu a acordat prioritate unui convoi militar și a intrat sub un transportor auto blindat al armatei. Din fericire, victima a scăpat doar cu un atac de panică și câteva zgârieturi.

”În dată de 26 octombrie, în jurul orei 06.30, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o maşină civilă şi un transportor amfibiu blindat în zona Granit bulevardul Socola, judeţul Iaşi în timp ce se deplasa cu convoiul militar şi cu escorta de poliţie militară de la sediul Batalionului 151 Infanterie „Războieni” spre poligonul de garnizoană Mogoşeşti.

A fost apelat numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat o autospecială a poliţiei rutiere ce anchetează evenimentul. Şoferul transportorului amfibiu blindat a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis reprezentanţii Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt” Iaşi, informează IPJ Iași.

Mihai ROMAN

credit foto ALO, IAȘI!

cm
cm