ACCIDENT cu patru victime în Satu Mare. Inclusiv doi copilași au fost răniți

Un grav accident de circulație a avut loc în județul Satu Mare. În urma incidentului patru persoane au fost rănite, inclusiv doi copilași de 5 și 7 ani.

”La data de 2 mai a.c., în jurul orei 14.20, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 19A, în localitatea Supuru de Sus.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto de 39 de ani, din Mihăieni, aflat la volanul unui ansamblu de vehicule, ar fi efectuat un viraj spre stânga, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un cetățean ucrainean de 33 de ani.

Din producerea evenimentului a rezultat rănirea bărbatului de 33 de ani, precum și a unei femei de 33 de ani și a doi minori de 5 și 7 ani, toți cetățeni ucraineni și pasageri în autoturism.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, arată IPJ Satu Mare.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA