ACCIDENT ÎN SIGHET AZI – Șoferul a fugit de la locul accidentului

Polițiștii sigheteni au intervenit azi, 25 decembrie, la un accident rutier produs pe strada Muzeului din municipiu. Anchet făcută la fața locului a stabilit că un autoturism condus dinspre strada Tractorului înspre strada Dobăieș, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către o femeie de 36 de ani din municipiu.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus dinspre strada Tractorului înspre strada Dobăieș, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către o femeie de 36 de ani din municipiu.

„În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducatoarei auto precum și a unui pasager de 43 de ani tot din Sighetu Marmației, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde nu au rămas internați.

Cel de-al doilea șofer a părăsit locul accidentului, fiind găsit după aproximativ 3 ore de la momentul producerii accidentului rutier pe raza localității Rona de Jos.

Acesta a fost identificat ca fiind un bărbat de 36 de ani din Rona de Sus. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.63 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, însă acesta a refuzat recoltarea.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, refuz de recoltare de probe biologice și părăsirea locului accidentului”, a anunțat IPJ Maramureș.

Marcel Șerban

dh
dh