ACȚIUNE SIGHET. Joacă baschet decât să tragi pe nas. Acțiune a polițiștilor în weekend

Este mai bine să faci sport decât să te apuci să tragi pe nas droguri care mai apoi îți vor distruge viața și vei ajunge un nimeni. Asociația „Tradiții cu Vaida” împreună cu Clubul Sportiv Școlar Sighetu Marmației, au organizat, weekend-ul trecut, în Grădina Morii din Sighetu Marmației, evenimentul sportiv SPUNE „DA” NOII TALE PASIUNII. La eveniment au fost invitați 4 jucători de baschet din Liga Națională de Baschet Masculin a României, și anume Vlad Negoițescu, Jordan Swopshire, Constantin Anikienko și Alexandru Vlad.

„Evenimentul a avut ca obiectiv principal promovarea practicării sportului de performanță ca alternativă a educării tinerilor pentru a evita consumul de droguri, precum și conștientizarea efectelor consumului acestor substanțe. La eveniment au fost invitați și polițiști de la Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș precum și de la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontiere.

Noi, polițiștii, au răspuns DA invitației, fără nici o ezitare, pentru că acest eveniment vine să completeze munca noastră în acest domeniu. Completează proiectele și campaniile pe care poliția le derulează la nivel național. Polițiștii le-au transmis tinerilor și părinților prezenți la eveniment informații din specificul muncii de polițiști, date statistice, spețe concrete și măsuri de prevenire a consumului de substanțe interzise pentru ca tinerii să ia decizii sănătoase pentru ei pentru a trăi o viață sănătoasă și fericită”, arată IPJ Maramureș.

Marcel ȘERBAN

dh
dh