AJF MARAMUREȘ. Zoltan Szekely, singurul candidat pentru funcția de președinte la alegerile din 8 noiembrie

Adunarea Generală Extraordinară a Asociației Județene de Fotbal (AJF) Maramureș a fost convocată pentru data de 8 noiembrie. Pe ordinea de zi figurează alegerea președintelui și a membrilor Comitetului Executiv, conform statutului: doi vicepreședinți, doi reprezentanți ai Ligii a IV-a (unul pentru Seria Sud, unul pentru Seria Nord), un reprezentant al Ligii a V-a și un reprezentant al cluburilor de copii și juniori. 

Potrivit informațiilor furnizate de AJF Maramureș, toate dosarele de candidatură depuse au fost aprobate de către Comisia de validare. Un dosar a fost depus pentru funcția de președinte al AJFMM de către Zoltan Szekely. Gavriș Ardelean și Vasile Dan au depus dosare de candidatură pentru funcțiile de vicepreședinți. Pentru a reprezenta Liga a IV-a candidează Ionuț Buhai (Seria Sud) și Grigore Ciolpan (Seria Nord). Ștefan Sarca va candida pentru funcția de reprezentant al Ligii a V-a, în timp ce Stavăr Burlibașa și Ionuț Șuștic doresc să  reprezinte cluburile de copii și juniori.

Adunarea Generală Extraordinară va începe la ora 11.00 în sala de ședințe a Complexului Național Sportiv ”Lascăr Pană”din Baia Mare.

Mihai ROMAN

cm
cm