Aparate pe care n-ar trebui să le scoți din priză niciodată pentru a economisi curent

Deconectarea de la curent a aparatelor, pentru a economisi la factura de electricitate, este o idee bună, dar există câteva pe care ar trebui să le lași întotdeauna în priză pentru a evita eventuale probleme.

Ce aparate nu ar trebui scoase din priză și, mai ales, de ce

Scoțând, spre exemplu, boilerul din priză, nu faci decât să îl transformi într-un mediu de reproducere pentru tot felul de microorganisme cum ar fi bacteriile Legionella, spre exemplu. Pur și simplu nu merită compromisul. Economisești câțiva lei, dar îi dai pe spital.

De asemenea, ai face bine să nu deconectezi nimic legat, în general, de climatizare, cum ar fi umidificatoarele, dezumidificatoarele sau alte accesorii din această categorie.

Menținerea temperaturii și a nivelului potrivit de umiditate în casa ta te va asigura că nu vei o avea o casă predispusă la mucegai, deosebit de periculos pentru organism.

Mai mult, ai face bine să lași routerul deschis. În zilele noastre, o mulțime de lucruri din casa ta se bazează pe internet, iar oprirea acestuia pentru a economisi câțiva lei pe lună s-ar putea să se transforme în ceva mult mai complicat, mai apoi.

continuarea articolului pe playtech.ro

cm
cm