ASIA EXPRESS. Doi maramureșeni pornesc pe ”Drumul Zeilor”

Antena 1 a anunțat care sunt concurenții de la Asia Express 2024. Sezonul 7 al celui mai dur reality-show al momentului schimbă continentul. Asia Express va duce nouă perechi de vedete pe ”Drumul Zeilor” prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Alături de Anca Țurcașiu, Mihai Găinușă, Adi Nartea, Victor Slav ori Betty Salam, printre vedetele care pornesc pe ”Drumul Zeilor” se află și doi maramureșeni: Nicolai Tand și finul său, Sorin Brotnei.

„O parte din viața mea a fost un fel de Asia Express. Sunt obișnuit cu greutățile vieții, aici vreau doar să mă bucur de lucruri, locuri și oameni noi, să redescopăr la mine chestii pe care sigur le-am uitat. Îmi plac competițiile, îmi place să mă aflu în situații care mă ajută să mă autodepășesc, să dau ce-i mai bun din mine. Sorin e partenerul perfect, suntem doi moroșeni plecați pe Drumul Zeilor, doi moroșeni obișnuiți în general cu drumurile de toate felurile. În plus, anul ăsta, în aprilie, fac 50 de ani. Ce cadou mai frumos puteam să-mi fac?!”, a scris, pe Facebook, chef Nicolai Tand.

Finul acestuia, Sorin Brotnei, a postat, de asemenea, pe Facebook: ”Împreună cu nănașul meu, prietenul meu, Nicolaiu’ meu drag, facem echipă într-una din cele mai inedite și unice experiențe pe care le-am putea avea împreună la #asiaexpress @americaexpressromania”.

Obiceiuri stranii și, totuși, spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7.000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Maria STOICA

 

 

Maria Stoica
Maria Stoica