BAIA MARE AZI. După Arad, Timișoara sau Sibiu, ciorile au început să-i terorizeze și pe băimăreni

Băimărenii care locuiesc în zona Semilună s-au plâns jurnaliștilor Glasul Maramureșului despre problemele pe care le au mai nou, cu ciorile, care sunt tot mai prezente în zonă. Acestea au început să-și facă cuiburi și provoacă mult deranj și mizerie. Oamenii se tem că vor ajunge să fie terorizați de aceste înaripate, la fel ca și locuitorii din alte orașe mari, precum Timișoara, Arad sau Sibiu.

”Dimineața și seara ciorile fac foarte multă gălăgie și mizerie . Nu se mai poate sta pe banca din fața blocului din cauza mirosului și gălăgiei pe care ciorile le fac. Ne este frică ca acești copaci să nu ajungă să fie plini de cuiburi de ciori cum sunt cei din zona Auchan”, a declarat Andrei, unul dintre locatarii nemulțumiți.

Știm cu toții problemele cauzate de ciorile aflate la marginea orașului nostru și faptul că până acum nu s-au găsit soluții pentru îndepărtarea lor. Se pare că acestea încep acum să pătrundă și-n interiorul Băii Mari, iar lucrurile s-ar putea agrava dacă nu se intervine în scurt timp.

Glasul Maramureșului derulează o campanie despre felul cum arată Baia Mare azi. Dacă surprindeți imagini inedite sau doriți să semnalați diverse probleme legate de oraș, o puteți face trimițând fotografii sau filmări la adresa redacției: info@glasulmm.ro.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA