CHATGPT: „La mulți ani, internetului – puntea noastră către un viitor mai luminos!”

Se apreciaza ca internetul este una dintre cele mai importante inventii din istoria omenirii. Si nu putem contesta acest lucru. În ultimele trei decenii, stilul de viata al specie umane a suferit modificari radicale din pricina utilizarii internetului.

În 29 octombrie 1969, Charley Kline de la UCLA (California) a încercat pentru prima data sa se conecteze online. De aceea, ziua de 29 octombrie a fost desemnata Ziua Internationala a internetului.

I-am solicitat Inteligentei Artificiale (ChatGPT), copilul teribil al Internetului, un mesaj legat de acest eveniment:

„De ziua Internationala a Internetului, celebram conexiunile fara frontiere si accesul la informatie care transforma vietile noastre. Internetul este un motor al schimbarii, uneltele sale inovatoare aducându-ne mai aproape unii de altii si de o lume plina de oportunitati nelimitate. Sarbatorim accesul la cunostinte, libertatea de exprimare si inovatiile care modeleaza viitorul nostru. Haideti sa pastram internetul un loc deschis, sigur si incluziv pentru toata lumea. Fie ca puterea conexiunii digitale sa aduca progres, sa sprijine diversitatea si sa faciliteze întelegerea reciproca în întreaga lume. La multi ani, internetului – puntea noastra catre un viitor mai luminos!”

GlasulMM
GlasulMM