COSTEL PÎRVĂNOIU, candidatul AUR la Primăria Municipiului Baia Mare: ”Zilnic devenim tot mai puternici. Dr. Costache Chertif vine alături de mine și echipa AUR”

Dr. Costache Chertif, medic primar, doctor în științe medicale, specialist în chirurgie plastică și estetică, fondatorul unei clinici private locale de renume, s-a alăturat echipei AUR pentru Primăria Municipiului Baia Mare.

”Zilnic devenim tot mai puternici, iar oameni de prestigiu se alătură proiectelor noastre! În echipa AUR pentru Primăria Municipiului Baia Mare, s-a alăturat un nume etalon pentru comunitatea medicală locală și națională. Este vorba despre dr. Costache Chertif, medic primar, doctor în științe medicale, specialist în chirurgie plastică și estetică, fondatorul unei clinici private locale de renume. Dr. Costache Chertif vine alături de mine și echipa AUR cu scopul de a produce o schimbare categorică în administrația publică locală, în folosul băimărenilor”, a punctat Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR pentru Primăria Municipiului Baia Mare.

În programul de guvernare locală gândit de AUR pentru mandatul 2024-2028, sănătatea este un sector de interes major. Potrivit acestuia, anual, bugetul local ar trebui să cuprindă sume consistente pentru reînnoirea aparaturii din unitățile spitalicești ce țin de municipiul Baia Mare.

”Inițierea de programe care să vină în sprijinul grupurilor vulnerabile sunt necesare pentru agenda locală. Negreșit, recrutarea de personal medical calificat este un punct imperativ, iar introducerea de facilități în acest sens va deveni o necesitate a următoarei guvernări. Tot prin grija administrației locale, va fi promovat un stil de viață sănătos prin diferite campanii publice, programe de prevenție și educație în comunitate”, a adăugat Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la Primăria Municipiului Baia Mare.

Biroul de Presă al candidatului Costel Pîrvănoiu

GlasulMM
GlasulMM