DEPUTATUL BRIAN CRISTIAN: Caravana „DNA-ul pădurilor” se află în Maramureș

Pe data de 9 august, parlamentari USR au pornit în Caravana „DNA-ul pădurilor”. Aceasta a străbătut 10 județe, unele dintre ele în topul județelor cel mai afectate de tăierile ilegale. Parlamentarii USR au discutat cu reprezentanți ai comunităților și ai societății civile și au strâns semnături de susținere pentru proiectul de lege „DNA-ul pădurilor”.

Am pornit această caravană pentru că avem nevoie de DNA-ul pădurilor dacă vrem ca mafia lemnului să fie oprită și ca pădurile să nu mai dispară sub ochii noștri. Situația este dramatică”, a declarat deputata USR Diana Buzoianu, co-inițiator al proiectului USR „DNA-ul pădurilor”, potrivit site-ului USR.

În perioada 17 -18 august, caravana se află în Maramureș. Deputatul USR de Maramureș, Brian Cristian: “Mii de oameni au semnat pentru înființarea Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Mediu, un DNA al Pădurilor care să bage hoții de lemne la închisoare. Implică-te și tu. Semneazi aici pentru DNA-ul Pădurilor: https://protejampadurile.usr.ro/.”

GlasulMM
GlasulMM