MARAMUREȘUL ISTORIC. S-au dat amenzi la greu pentru viteză excesivă

Polițiștii  au realizat o nouă acțiune de control pe drumurile din Maramureșul Istoric, în zonele unde șoferii calcă pedala de accelerație. În urma verificărilor au fost aplicate amenzi de peste 11.000 lei.
”Ieri, efectivele Poliției Orașului Dragomirești, împreună cu polițiștii subunității teritoriale Bogdan Vodă au executat o acțiune pentru depistarea și tragerea la răspundere contravențională a celor care nu respectă normele rutiere în vigoare, axată în principal pe depășirea limitei legale de viteză.
În urma neregulilor constatate polițiștii au aplicat 40 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea O.U.G. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice. Valoarea amenzilor aplicate a fost de peste 11.000 de lei. Ca măsură complementară a fost reținut un certificat de înmatriculare.
Polițiștii recomandă tuturor conducătorilor auto să respecte regimul legal de viteză pentru prevenirea unor evenimente rutiere negative, iar acțiunile rutiere continuă zilnic pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții sigure”, au precizat reprezentanții IPJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA