EVENIMENT GRATUIT. Mămicile, invitate la o cafenea despre îngrijirea bebelușului în primele zile acasă

Cafeneaua mămicilor revine cu un nou eveniment alături de Teodora Daniela Petruș, terapeut, consilier și doula post-partum. Joi, 9 mai, de la ora 18, pe platforma Zoom, Teodora Daniela Petruș le va vorbi mămicilor din Baia Mare și nu numai despre îngrijirea bebelușului în primele zile acasă

”Descuamare, vernix, lanugo, pete, hemangioame, glicerină boraxată, ceai de mușețel, creme, geluri și uleiuri etc. Atât de multe informații contrare ne pot face să nu mai știm ce să facem de fapt atunci când ajungem acasă cu bebe în brațe. Dacă îngrijirea bebelușului este un mister pentru tine, ai informații neclare în minte sau vrei sa afli care sunt ultimele recomandări în acestă privință, vino alături de noi. Timp de o oră, joi 9 mai, ne vedem online pe Zoom pentru a răspunde întrebărilor voastre legate de acest subiect”, anunță Teodora Daniela Petruș, terapeut, consilier și doula post-partum.

Mămicile doritoare trebuie doar să completeze formularul de înscriere și vor primi link de acces pentru eveniment. Evenimentul este gratuit, iar activitatea este facilitată de Ștefana Tirică, facilitator de dezvoltare comunitară, psihoterapeut și mămică de bebeluș.

Această activitate este finanțată de Disasters Emergency Committee, cu sprijinul ActionAid și PLAN, și face parte din programul Centrului Comunitar ROUA – un spațiu sigur pentru femei și familii din culturi diferite, cu servicii integrate și activități co-create de către Asociația DEIS și Asociația City Makers împreună cu femei românce și ucrainence.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica