GRATUIT. Webinar MERITO pentru profesori, studenți și elevi

Continuă ”sezonul 6” de intervenţii online de învăţare colaborativă pentru profesori, iniţiate din Maramureş, despre transformarea practicilor la clasă. Intervenţiile dedicate profesorilor, din această serie, conţin atât sesiuni de prezentare şi exemplificare de metode validate, instrumente pentru lucrul cu elevii, lecţii şi adaptări din ultima perioadă, cât şi împărtăşiri din comunitate, de la profesori la profesori, privind problematici generale ce influenţează practicile la clasă.

În al patrulea webinar din ”sezon”, programat joi, 9 mai, profesorii contributori vor împărtăşi metode, practici validate şi abordări pentru alegerea celor mai potrivite strategii de predare-învăţare, la clasă. Întâlnirea va fi disponibilă gratuit profesorilor, studenţilor şi elevilor de profil pedagogic, din toată ţara, cu participare directă pe Zoom, în limita celor 500 de locuri disponibile (”primul venit, primul servit”), exclusiv prin acest formular de înscriere.

Webinarul este organizată de către Tatiana Cauni şi Marişca Morari, profesoare MERITO în Baia Mare şi facilitatoarele comunităţii locale, sub umbrela proiectului omonim, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş; Casa Corpului Didactic Maramureş, şi va fi moderată de către Cosmin Chiriţă, managerul proiectului.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica